Quarantaineprogramma Nieuw-Zeeland maakt vanaf nu gebruik van digital ID-wallet

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De autoriteiten gebruiken de coronapandemie als excuus om een digitale identiteit in te voeren. Zo ook in Nieuw-Zeeland.

Het quarantaineprogramma van de Nieuw-Zeelandse overheid, Managed Isolation and Quarantine (MIQ) geheten, hield gegevens tijdens de ‘pandemie’ handmatig bij. Nu stapt men over op software waarmee medewerkers hun digital ID moeten verifiëren.

De medewerkers van het quarantaineprogramma kunnen aan de hand van hun digital ID worden gevolgd. MIQ speelde een sleutelrol in de radicale Nieuw-Zeelandse corona-aanpak. Het ging om een enorme operatie. Tijdens de pandemie waren meer dan 14.000 mensen en 650 organisaties betrokken bij MIQ.

Gemak

Officieel stapt de overheid over op een digital ID-wallet oftewel digitale portemonnee vanwege ‘het gemak’. Deze wallet maakt bovendien gebruik van de clouddienst Azure van Microsoft, opgericht door Bill Gates.

Volgens de Nieuw-Zeelandse overheid kunnen de medewerkers van quarantainefaciliteiten nu veel sneller in- en uitklokken. De uitrol van een digital ID zou de overheid jaarlijks zo’n zes miljoen dollar schelen.

Blast from the past – New Zealand PM Ardern on people fighting vaccine mandates: ‘That comes down to misinformation’ pic.twitter.com/rezGHiGU3U

— Wittgenstein (@backtolife_2023) November 22, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Beleid maakt bevolking wanhopig

De strenge regels die premier Ardern oplegde, hebben ertoe geleid dat tienduizenden Nieuw-Zeelanders hun land wilden ontvluchten. De autoriteiten schatten dat het komende jaar zo’n 50.000 inwoners vertrekken.

Het beleid van Ardern en haar regering maakt de bevolking wanhopig, zei leider van de Act-partij David Seymour in een interview met GB News.

[Reclaim The Net]

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.