Rafaël (33) zakte in het vaccinatiecentrum in elkaar: ‘Het voelt echt alsof elke dag de laatste kan zijn’

Foto: Rafaël (Videostill BitChute)

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Rafaël (33) uit Diest besloot de coronaprik te halen. Hij zakte in het vaccinatiecentrum in elkaar en werd korte tijd later in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Rafaël ziet de toekomst somber in.

Het ene moment zat hij in de wachtruimte, het andere moment werd hij wakker op de grond. Hij werd naar de nooduitgang gebracht, zodat de mensen die nog zaten te wachten zo weinig mogelijk kregen te zien.

Na anderhalf uur werd hij naar huis gestuurd. Vier dagen later begon Rafaël het erg benauwd te krijgen. Hij werd ook duizelig en had een ijzersmaak in zijn mond. De klachten werden steeds erger.

Gevonden door stiefdochter

Hij ging naar de badkamer om zijn mond te spoelen vanwege de ijzersmaak en zakte daar opnieuw in elkaar. Hij werd gevonden door de dochter van zijn vriendin en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stelde men een longembolie en een hartinfarct vast.

Zijn aorta bleek te lekken doordat zijn longen opgezwollen waren. Het gevolg was dat zijn hart niet meer kon pompen. Na enkele weken werd Rafaël ontslagen uit het ziekenhuis, maar hij kan geen enkele fysieke inspanning meer aan.

Dat hakt erin

Hij heeft chronische pijn in zijn opgezwollen onderbenen en slaapt noodgedwongen in een ziekenhuisbed in zijn woonkamer. Een jaar na zijn vaccinatie voelt Rafaël zijn toestand verslechteren. Zijn medicatie helpt hem niet vooruit.

“Het voelt echt alsof elke dag de laatste kan zijn. Ik ben ervan overtuigd zelfs. Ik heb me er al bij neergelegd als het zo moet zijn,” vertelt Rafaël.

“Dat hakt erin.”

4.8
20
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.