ROOD ALARM: Nieuw WHO-pandemieverdrag in laatste fase, zou de grondwet overrulen en medische dictatuur ontketenen, waarschuwt Dr. Francis Boyle

Vandaag brengen wij u een echt schokkend interview en een kritisch verhaal over het nieuwe pandemieverdrag van de WHO dat specifiek is geschreven om de grondwet en alle binnenlandse wetten in elke natie, wereldwijd, terzijde te schuiven. Hoe weten we dit? Omdat verdragsexpert Dr. Francis Boyle de tekst van het voorgestelde verdrag heeft bestudeerd en het allemaal uitlegt in het harde interview van vandaag (zie hieronder). Hij is de auteur van de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989, en een expert in het lezen en schrijven van verdragen. En vandaag publiceert hij zijn sterkste waarschuwing tot nu toe, schrijft Mike Adams.

Dr. Boyle is de auteur van een recent boek getiteld “Resisting Medical Tyranny“, en in het interview van vandaag waarschuwt hij openlijk dat dit nieuwe WHO-verdrag – “WHO CA+” genaamd – ontworpen is om een wereldwijde medische dictatuur te ontketenen die uw lokale artsen, ziekenhuizen en klinieken zou overrulen en hen zou dwingen de WHO-richtlijnen te volgen over zaken als maskers, quarantaines, sociale afstand en economische lockdowns.

Lees het verdrag zelf op deze link van Keionline.org:
https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Als die link verdwijnt, hebben we een reservekopie op de servers van NN:
https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

In wezen verandert het nieuwe WHO-pandemieverdrag de hele wereld in een medische politiestaat in Chinese stijl, waar soevereine naties, staten en individuen zelf geen enkel erkend recht op vrijheid van gezondheid hebben.

Anders gezegd, als Biden dit verdrag ondertekent, zal wat China zijn eigen volk aandeed tijdens de COVID lockdowns binnenkort naar Amerika komen.

Joe Biden is naar verluidt van plan dit verdrag zo snel mogelijk te ondertekenen, zodra de definitieve taal is voltooid. En vanaf die dag hoeven regeringen over de hele wereld slechts hun eigen biologische wapens op hun eigen mensen los te laten om de bepalingen van dit verdrag in werking te stellen. Dr. Boyle vertelde me in het interview specifiek dat regeringen “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau” begaan en dat dit nieuwe WHO-verdrag genocidale regeringen de “tanden” geeft die ze nodig hebben om hun eigen bevolking in lockdown te plaatsen, gevangen te zetten of uit te roeien.

Dr. Boyle roept op tot een wereldwijde waarschuwing en vraagt dat dit interview op grote schaal wordt gedeeld om de alarmbel te helpen luiden.

U hebt onze toestemming om het onderstaande interview opnieuw te plaatsen. Gelieve de eer te geven aan Dr. Boyle en mijzelf op Brighteon.com.

Het gaat allemaal om macht en controle, om winst voor Big Pharma en om de door communisten geleide WHO de leiding te geven over lokale gezondheidsmaatregelen

Het substack artikel van James Roguski duikt in het “Conceptual Zero Draft” van het WHO-pandemieverdrag en waarschuwt voor wat erin staat. Hij deelt een overzicht genaamd “Tien dingen die iedereen moet weten over het voorgestelde pandemieverdrag.” Dat overzicht waarschuwt dat het WHO-pandemieverdrag nooit spreekt over “natuurlijke” of “vitamines” of “kruiden”, maar een enorme nadruk legt op de geneesmiddelen en verplichte vaccins van Big Pharma.

Erger nog, het WHO-pandemieverdrag roept op tot wereldwijde censuur tegen iedereen die het niet eens is met de WHO, waardoor de WHO kan dicteren welke stemmen of organisaties moeten worden verwijderd van technologieplatforms. In wezen wordt de WHO hiermee het “Ministerie van Waarheid”.

Hier is een afbeelding die samenvat wat is gevonden in de tekst van het WHO-verdrag (tot nu toe):

Bekijk het interview met Dr. Francis Boyle hier – en plaats het overal opnieuw

Hier is het volledige interview met Dr. Francis Boyle, gisteren opgenomen. Hij was net klaar met het bestuderen van het WHO CA+ pandemie verdrag, en dit is het eerste publieke gesprek dat hij erover heeft gehad.

Dr. Boyle is de auteur van Resisting Medical Tyranny – Why the Covid-19 Mandates are Criminal. In dit interview geeft hij een ernstige waarschuwing over wat de mensheid te wachten staat als we deze globalistische medische genocide en tirannie niet stoppen.

– Dr. Francis Boyle waarschuwt dat door het DoD geleide biowapenlaboratoria meer ziekteverwekkers creëren.
– Nieuwe informatie die de conclusies in zijn recente boek “Resisting Medical Tyranny” uitbreidt.
– Een waarschuwing voor “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau”.
– Waarom het DoD doorgaat met het uitvoeren van illegale biowapenprogramma’s in Oekraïne.
– Hoe regeringen overal ter wereld biowapens loslaten op hun eigen burgerbevolking.
– De wens van de WHO om de werelddictator te zijn en over de hele mensheid te heersen.
– Hoe het verdrag specifiek werd geschreven om de nationale soevereiniteit teniet te doen.
– Hoe gezondheids”noodsituaties” kunnen worden gecreëerd om de mensheid tot slaaf te maken.
– De waarheid over de apenpokken, die een in een laboratorium gecreëerd biologisch wapen waren.
– Waarom Dr. Boyle werd verbannen door de reguliere media en twee decennia lang werd gecensureerd.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn dood

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.