Staatsvijand nummer 1: Het Volk. Over het legaliseren van genocide.

We weten allemaal inmiddels wel, dat de Staat Corporatie de bevolking ziet als afhankelijk personeel. Gehoorzaam personeel. Het Volk heeft te accepteren wat de Staat Corporatie wil – overigens in opdracht – en het probleem is dat verreweg de meeste mensen dit fenomeen als onontkoombaar zien en “absolutely anything” zullen accepteren. De regering handelt niet namens, maar TEGEN de bevolking. Wie dat niet ziet zou eens even door moeten lezen op deze website en het onderstaande artikel. Er worden wetten aangenomen zonder dat het Volk daar enige invloed op heeft kunnen uitoefenen. De Staat Corporatie en haar Vijfde Colonne handhavend ambtenaren tuig zien het gepeupel als slaven, dode elementen en zodra ze tegenstribbelen als staatsvijand nummer 1. De omgekeerde wereld is genormaliseerd. U staat er bij en kijkt er naar en mag nog één keer zonder QR-code op vakantie. Word eens wakker en maak van die “regeringen” & handlangers zielige hoopjes stront in een goot. U kunt het! Denk aan de kinderen!!

Wetenschapper klaagt Poolse regering aan wegens poging om GENOCIDE TE LEGALISEREN

De Poolse natuuronderzoeker en biochemicus Dr. Diana Wojtkowiak heeft een kennisgeving van aansprakelijkheid gestuurd naar Poolse overheidsfunctionarissen met betrekking tot de poging van de regering om misdaden van genocide tegen Poolse burgers te legaliseren via de wet op de bescherming van de bevolking en de staat van natuurlijke noodtoestand (UD 432).

Het genoemde wetsvoorstel werd goedgekeurd door staatssecretaris van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Administratie Maciej Wasik.

Volgens Wojtkowiak dwingt UD 432 Poolse burgers om niet-gespecificeerde vaccinaties en onbepaalde medische procedures te ondergaan op straffe van gevangenisstraf en de mogelijkheid om persoonlijke eigendommen te verliezen zonder compensatie.

“Het zijn niet langer de telecombedrijven met hun 5G, noch het farmaceutische kartel, maar ‘onze’ regering die krachtig de ontvolking van de Poolse natie op zich neemt die ze als een vijand beschouwen”, schreef ze in de preambule van de brief.

Wojtkowiak heeft een master in de chemie en een doctoraat in de moleculaire biologie en heeft de afgelopen 20 jaar onderzoek gedaan in moleculaire biologie en biotechnologie. Ze publiceerde het bericht als een open brief aan alle Poolse burgers.

“Door zich terug te trekken uit de behandeling van chronisch zieke patiënten en medische behandelingen te gebruiken die de gezondheid verslechteren, heeft de gezondheidsdienst meer dan 200.000 Poolse burgers gedood tijdens de COVID-19-pandemie. Dit is duidelijk in de oversterfte van de niet-geïnfecteerden door de pandemie, evenals sterfgevallen geregistreerd door het statistiekbureau onmiddellijk na opeenvolgende vaccinatiecampagnes, “legde ze uit.

In juni presenteerden vicepremier Jaroslaw Kaczynski, minister Mariusz Kaminski en Wasik de ontwerpwetgeving. Volgens Kaminski zijn de nieuwe procedures zo in het leven geroepen dat de staat daadkrachtig, effectief en onbureaucratisch kan optreden in crises.

“Het doel is om slachtoffers van verschillende buitengewone situaties zo snel mogelijk bescherming en hulp te bieden”, zei hij.

Maar dit riep negatieve juridische zorgen op bij sommige onderzoekers. Een paper gepubliceerd op 30 oktober in het European Studies Journal zei:

“Er moet worden vermeld dat het wetsontwerp ‘over civiele bescherming en de staat van natuurrampen’… voldoet niet aan de fundamentele wettelijke normen en het deel van de voorgestelde oplossingen is onverenigbaar met de grondwet van de Republiek Polen.”

“In tegenstelling tot de naam beschermt de wet de bevolking niet, maar is het een instrument van slavernij en moord. Het maakt deel uit van een reeks wetten die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd en die de Poolse wetgeving aanpassen aan de eisen van globalistische instituten,” sprak Wojtkowiak over de voorgestelde wet.

Wojtkowiak: Big Pharma-kartel is de uitvoerder van de plannen van globalisten

De dokter waarschuwde het Poolse volk dat dit nog maar het begin is. “Indien geïntroduceerd, zal Wet UD 432 de verplichte injectie van alles wat giftig is voor alle burgers legaliseren, een procedure die is gepland door globalistische groepen en meer specifiek door Duitse instanties waaraan de Poolse regering en het parlement ondergeschikt zijn,” benadrukte ze.

Ze merkte op dat er geen Poolse instellingen zijn, zelfs geen instellingen van de Europese Unie, die de werkelijke inhoud van de vaccins analyseren, erop wijzend dat “tests worden uitgevoerd door de fabrikant, een rechter in zijn eigen zaak, wat een volledige en totale wetteloosheid betekent.”

“Sinds de jaren 1950 zijn farmaceutische producten niet bedoeld om mensen te behandelen, maar om ze afhankelijk te maken van het kartel dat zichzelf verrijkt door een groot deel van onze huishoudbudgetten af te romen. Het is echter niet zozeer winst als wel de kracht die de acties van de psychopaten drijft waaruit de globalisten worden gerekruteerd!”

Wojtkowiak wees erop dat onwetendheid geen verdediging is nu ze de regering al op de hoogte heeft gesteld van de dodelijke effecten van het gebruik van pseudo-geneesmiddelen geproduceerd door het wereldwijde farmaceutische kartel. “Niet weten dat een wet is overtreden, ontslaat een eiser niet van straf. Evenmin beschermt de immuniteit van het parlement tegen de misdaad van genocide,” zei ze. (Gerelateerd:  Beste vrienden, sorry dat ik een genocide aankondig.)

De arts riep de auteurs van de voorgestelde wet op om te handelen naar hun banden met buitenlandse bedrijven en inlichtingendiensten en hen strafrechtelijk verantwoordelijk te houden voor een “poging om burgerrechten aan te vallen, bij voorkeur voordat de wet in kwestie wordt verwerkt.”

Depopulation.news heeft meer verhalen met betrekking tot de genocide-agenda van de globalisten.

Bekijk de onderstaande video die vertelt hoe de experimentele COVID-19-vaccins plotselinge baby- en volwassen doodsyndromen veroorzaken.

Hoe de experimentele COVID-19-vaccins wiegendood en plotselinge sterfgevallen van volwassenen veroorzaken

Deze video is afkomstig van het Prevent Global Genocide-kanaal op Brighteon.com.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.