Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereld

Foto: Menu op de G20-top 2022

Onderdeel van de nieuwe wereldorde zoals voorgeschreven door de fijne heren Schwab en Gates is het eten van vlees uit de 3D-printer of van met parasieten beladen wormen en insecten. Maar dergelijke culinaire lekkernijen zijn alleen bestemd voor het gewone volk – de gefortuneerde elite vult haar toch al dikke buikjes: met de duurste biefstuk ter wereld, Wagyu-biefstuk van Kobe-rund. Je moet jezelf immers iets gunnen, dus moet de belastingbetaler opdraaien voor het filantropische voordeel van de wereldvernietiging, schrijft Willi Huber.

Op het menu van de G20 van dit jaar in Indonesië stond deze keer fijne Wagyu-biefstuk. Origineel Kobe-rundvlees uit Japan kost tussen de 400 en 600 euro per kilo – waarschijnlijk aanzienlijk meer gezien de huidige inflatie. Terwijl veel leden van de zogenaamde elites in privéjets naar Indonesië reisden, prediken zij afzien voor de mensen in de wereld. Maar dit heeft alleen betrekking op de schijnbaar overbodige, nutteloze eters.

Het geeft je zin om in een bewolkt weekend de legendarische oude film “Eat the Rich” nog eens te bekijken. Zo ook de Monty Python sketch met “Monsieur” uit de film “The Meaning of Life“. Onlangs kwamen we de prachtige korte film “Dinner for few” tegen, waarin tenminste de katten overleven. Uit voorzorg distantiëren wij ons van mogelijke antisemitische stereotypen. Wij denken dat fantasieën over wereldheerschappij niets te maken hebben met religie, maar alleen met maximale verdorvenheid.

[embedded content]

Maar terug naar het onderwerp. Wat is “Wagyu Beef“? Het is vlees van Japans Kobe-rundvlees, waarvoor strenge kwaliteitsvoorschriften gelden. De term “Wagyu” betekent eenvoudigweg “Japans rundvlees” in de Japanse taal.

Wagyū runderen zijn meestal zwart, hoewel er ook rode dieren zijn. Ze zijn middelgroot (stieren: 800-1000 kg, koeien: 450-600 kg) met een goed ontwikkelde schouder en sterke, duidelijk gehoekte achterhand. Alcohol (zoals bier) wordt niet gevoerd op Japanse boerderijen. Er worden geen kunstmatige groeihormonen gebruikt en antibiotica worden niet gebruikt ter preventie, maar alleen voor ziekten die al zijn opgetreden.

In combinatie met het zeldzame voorkomen en de langzame vetmesting is het vlees van Wagyū runderen niet alleen een delicatesse, maar ook een gewild luxeproduct. Voor raszuivere Wagyū-runderen worden prijzen van vijf cijfers gevraagd. Een kilo Wagyū-vlees kan meer dan 1000 euro kosten, afhankelijk van de herkomst en de snit. – Bron: Wikipedia

Tegelijkertijd eisen diezelfde luxe-elites, wier privé-jachten vaak evenveel vervuiling veroorzaken als kleine steden, dat de mensen in de wereld afstand doen. Dit is geen op zichzelf staand geval, maar standaard. COP27 klimaat hypocrieten: prediken veganistische toekomst, dineren op Angus rundvlees. En er is waarschijnlijk een reden waarom sommige voorstanders van de klimaatreligie en de Nieuwe Wereldorde jaar na jaar dikker en onaangenamer worden. Zie ook: Bill Gates: rijke landen moeten volledig overschakelen op synthetisch rundvlees of Klaus “Eat ze bugs” initiatief “Organic Cricket Flour”: twijfelachtig poeder gemaakt van gemalen krekels in voedsel.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.