Thierry Baudet in 7 minuten: zo werkt de Great Reset

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Er zijn mensen die een totaal ander soort samenleving willen. Dat noem ik de transmensen, zei FVD-voorman Thierry Baudet in de podcast Nieuw Geld.

“Die willen transnationale wetgeving, die willen klimaattransitie, ze willen een totaal andere economische orde, maar ze willen ook dat mensen gaan transformeren tot iets transhumanistisch; transgenders,” zei Baudet.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Internationale kliek

“Zij hebben crises nodig om mensen daarin mee te krijgen,” vervolgde hij. “Het komt ze ergens goed uit dat de energieprijzen nu zo [hoog] zijn, want dan zullen mensen eerder windmolens en zonnepanelen accepteren.”

Er is een internationale kliek van mensen die willen dat de mens iets doet aan CO2-uitstoot, die geloven dat we allemaal migranten zijn, die willen dat we vegetariërs worden, die willen dat er één wereldwijd ministerie van Volksgezondheid is. Ik noem die mensen globalisten, aldus Baudet.

Hele nare dingen

“Dat zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat er een soort wereldstaat, wereldregering moet komen, met een heel ander soort economie en een heel ander soort leven,” zei de FVD-voorman, toevoegende dat hij daar tegen is.

“Het zijn in mijn ogen hele nare mensen die globalisten, die hele nare dingen willen,” zei hij. “Een kille, koude wereld.”

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.