Trudeaus euthanasieprogramma: dokters mogen kinderen doden zonder toestemming van hun ouders

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Artsen die kinderen doden zonder hun ouders op de hoogte te brengen, omdat ze depressief zijn. Het kan gewoon in Canada. Ook daklozen, armen en chronisch zieken kunnen kiezen voor euthanasie. De krant Toronto Star sprak van ‘Hunger Games-achtig sociaal darwinisme’.

Tucker Carlson zei in zijn show dat hij niet graag verwijst naar de nazi’s, maar ‘zij staan hier wel om bekend’. “Gebruik artsen om de allerzwaksten in je samenleving te vermoorden,” zei hij. “Ik dacht dat artsen na de Tweede Wereldoorlog hadden afgesproken om dat soort dingen niet te doen.”

Charles Camosy weighs in on Trudeau’s euthanasia program allowing children to be killed by doctors without the approval of their parents:

“We have to get off the couch and do something about this for those of us who see the writing on the wall here.” pic.twitter.com/IdytbBAWrT

— The Post Millennial (@TPostMillennial) October 27, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Heel ander zorgstelsel

Het is de taak van artsen om mensen te helpen, ze beter te maken, niet om ze te vermoorden, benadrukte Carlson.

Schrijver Charles Camosy zei dat we nu ‘een heel ander zorgstelsel hebben’ dan 20 tot 30 jaar geleden. Het is hyper-geseculariseerd, vaak gebaseerd op kosten-batenanalyses, zelfs QALY’s oftewel quality-adjusted life years, aldus Camosy. QALY is een Engelstalig begrip dat staat voor een extra levensjaar in goede gezondheid.

Hooggeplaatste nazi

De opa van de Canadese vicepremier Chrystia Freeland, de rechterhand van premier Trudeau, was een hooggeplaatste nazi onder Hitler die na de oorlog werd gezocht door de Poolse autoriteiten.

Ten tijde van de Processen van Neurenberg werkte haar opa in Beieren voor het Amerikaanse inlichtingenapparaat. Hij emigreerde naar Canada en ging daar met pensioen.

4.9
73
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.