TRUMP-CODE: Aankondiging kandidatuur presidentschap 2024

Gisteren, 15 november 2022 heeft Donald Trump in een toespraak zijn kandidatuur voor het presidentschap bekend gemaakt.

Trump heeft zoals gewoonlijk weer veel gezegd, waaronder zijn gebruikelijke bla, bla voor de massa, hoe goed hij het heeft gedaan en over zijn muur en de DOW-Jones index, inflatie en geen oorlog begonnen….. Tot ultieme ergernis van zijn tegenstanders. Maar vanaf vandaag moeten wij door zijn woordenstroom heen luisteren als het ware en zijn achteloze gecodeerde hints analyseren. Niet om valse hoop te wekken, maar om de eindjes aan elkaar te knopen. Want er zijn een paar grote stappen nodig om de mensheid wereldwijd de waarheid te laten zien, alvorens we als “EEN” met Moeder Aarde naar een hoger plan kunnen en/of mogen gaan.

Vooraf en ter herinnering. De basisbelofte van de Constitutionele voorvechters in Washington was deze:

Today’s ceremony however has very … special …. meaning.

Because today we are not merely transferring power….from one administration to another.

Or from one party to another…

But we are transferring power from Washington D.C.  …. and giving it back to YOU, THE PEOPLE.

Inauguratie President Donald Trump was het startschot voor de eindstrijd. [LINK]

(1) “Nancy Pelosi went to another country. She’s fired.” Deze uitspraak kwam na zijn vreugdevolle mededeling, dat de Republikeinen de meerderheid hebben behaald in het Huis van Afgevaardigden. De Nancy Pelosi die we regelmatig krijgen te zien is een actrice met een masker, dezelfde “Nancy” die even heen en weer vloog naar Taiwan. De echte is volgens de Trump-code naar een ander land gegaan (GITMO – Cuba) en daar geëxecuteerd (“fired”). De rel rond haar echtgenoot Paul is een hoax voor de afleiding geweest. Paul Pelosi is immers wegens pedofilie al veroordeeld zit een levenslange straf uit in GITMO.

(2) Omdat er dus een nieuwe House Speaker moet worden gekozen, vanwege de meerderheid van de republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, kan Trump worden gekozen door zijn partijgenoten. In het geval dat Biden en Harris om wat voor reden worden verwijderd, is Donald Trump automatisch de interim-president tot aan de nieuwe verkiezingen.

(3) Het faillissement van cryptobedrijf FTX en het tijdstip is op zijn minst verdacht. De miljarden die naar Oekraïne zijn verscheept – deels met vliegtuigladingen vol, deels via staatsleningen – zijn na afroming van de oligarchencommissie in Kiev, teruggesluisd naar de Democratische Partij en andere Westerse geldschieters via FTX crypto-currency. Waarschijnlijk heeft onderzoek uitgewezen dat de acteur die Biden c.s. speelt daar volledig verantwoordelijk kan worden gesteld en moesten de sporen worden gewist. Vandaar dit faillissement, maar de sporen zullen ongetwijfeld online zijn vastgelegd. Als Biden en Harris wegens medeplichtigheid zijn gearresteerd, dan zie het vorige punt (2).

(4) Om de aandacht van die praktijken en de toespraak van Trump af te leiden, hebben de Amerikanen “president” Zelensky opdracht gegeven om twee SAM-300 luchtafweerraketten Polen in te schieten. Deze projectielen zijn door Amerikaanse AWACS naar het doel bij Lublin geleid, 100 kilometer Polen in. Uiteraard wil NATO de Russen de schuld geven, maar Poolse patriotten zijn de mainstream media te snel af en fotograferen de lokatie en verspreiden de beelden op internet. NATO had Artikel 5 willen inroepen (een aanval op een lidstaat en de NATO is als geheel in oorlog met Rusland), maar moet bakzeil halen. Als wij het voor het zeggen zouden hebben, hadden we een paar raketten op de militaire basis in het nabij gelegen Rsészóv neer laten komen. Maar de tegenstanders van NATO zijn altijd uitermate stom, zie Ghadaffi, Al-Assad en dan nu weer Zelensky die in zijn eigen poot schiet.

(5) Het geïsoleerde Westen en de NATO hebben een “scare event” nodig, een Derde Wereldoorlog scenario met nucleaire dreiging. De WEF-kabinetten in alle landen werken daar volop aan mee, met uitzondering van Turkije en Erdogan. Twee aanslagen in Istanboel maken dat wel duidelijk, denkt u ook niet? Erdogan is nog niet vergeten doe ze hebben geprobeerd hem via een staatsgreep te wippen in 2016 [LINK] en zal nooit meegaan met de ultra-leugenachtige NATO-doctrine.

(6) “We will plant a flag on Mars.” We weten allemaal dat de filmbeelden die ons vanaf mars worden toegestuurd zijn opgenomen op Devon Island in het verlaten noorden van Canada. [LINK] De Trump-code geeft aan, dat als er ergens een vlag wordt geplant, dit betekent dat een gebied in bezit wordt genomen. Canada met WEF-kloon Trudeau is 100% medeplichtig aan verkiezingsfraude, is Bitish Dominion van de inmiddels kapotte British Crown en de thuisbasis van Dominion Computers. Canada zal dus wel door de Republic of the States worden overgenomen.

(7) “The Federal Reserve fiat money”. Trump code voor het opheffen van de federal Reserve, omdat “gefiatteerd geld” wordt vervangen door harde valuta met dekking in de vorm van edelmetalen of andere harde vermogenscomponenten. Enkele weken geden is al geprobeerd de Centrale Bank van de Rothschilds veilig te stellen, maar dit mislukt. [LINK]

Al met al is de strijd uiteraard nog lang niet gestreden, maar één zaak is duidelijk: “America First”. Ook moeten we niet vergeten, dat we feitelijk zitten te kijken naar een scenario en dat de spelers deels al zijn vervangen. Een nucleaire dreiging kan alleen kracht worden bijgezet als er iemand in staat is om op de rode knop te drukken.

En dat gaat niet meer gebeuren.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.