Uitgelekte ziekenhuismail onthult explosie van doodgeboorten bij gevaccineerde moeders

Luister naar dit Artikel

Volgens een gelekte e-mail van een ziekenhuis in Fresno, Californië is het doodgeboortecijfer onder gevaccineerde moeders dramatisch gestegen.

De medewerker die de e-mail lekte, zegt dat de stijging samenvalt met de uitrol van de gevaarlijke mRNA Covid-prikken.

Uit de e-mail blijkt dat er in augustus 2022 22 doodgeborenen waren.

Rairfoundation.com meldt: En tot nu toe waren het er in september zeven, en het was pas de achtste dag van de maand, volgens de e-mail die een hoofdverpleegkundige heeft opgesteld.

Volgens de medewerker die de e-mail met The Epoch Times deelde, waren de foetale sterfgevallen na de uitrol van de covid-vaccins door het dak gegaan. Ze zei dat er in haar ziekenhuis elke drie maanden een tot twee doden vielen.

Geen reactie van ziekenhuis

De nieuwsgroep nam contact op met de hoofdverpleegster die de gelekte e-mail schreef om een ​​verklaring te vragen over waarom er een toename is geweest van wat zij ‘overlijdenspatiënten’ of doodgeborenen noemde, maar er is geen reactie gekomen.

Dr. James Thorpe in Florida, die gespecialiseerd is in maternale-foetale geneeskunde, meldt dat de inhoud van de e-mail overeenkomt met meer dan 1300 peer-reviewed publicaties in slechts 15 maanden, waarin ernstige complicaties en overlijden na de Covid-vaccins worden gedocumenteerd.

Doodgeboorte explosie

RAIR Foundation USA meldde eerder dat doodgeboorten bij volledig gevaccineerde vrouwen in Canada explodeerden. In Waterloo, Ontario, bijvoorbeeld, waren er in zes maanden tijd 86 gevallen gemeld, vergeleken met vijf tot zes per jaar, verklaarde dokter Daniel Nagase. “Dat is hoogst ongebruikelijk.”

Sinds de introductie van de experimentele injecties hebben het VK en het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System talloze vaccingerelateerde bijwerkingen voor zwangere vrouwen gedocumenteerd.

Dr. Chris Alan Shoemaker sprak onlangs over de gevaren van het vaccin voor zwangere vrouwen tijdens zijn krachtige toespraak op Parliament Hill in Ottawa, Canada:

Dit vaccin was ontworpen om de eierstok over te steken; de shot is ontworpen om de hersenbarrière te passeren. De shot is ontworpen om overal naartoe te gaan. En dat is de reden waarom mensen sterven in zulke vreemde omstandigheden, onverklaarbare omstandigheden, en de aantallen zijn verschrikkelijk”, vertelde hij het publiek. “Zevenzestig procent van de mensen die het vaccin krijgen terwijl ze zwanger zijn, verliest de zwangerschap.” Uit eigen cijfers van Pfizer bleek dat 28 van de 29 zwangere vrouwen hun baby verloren.

Prominente viroloog Dr. Sucharit Bhakdi waarschuwde zwangere vrouwen voor de prik,

In de vaccinbijsluiter van Biotech staat zelfs dat zwangere vrouwen niet mogen worden gevaccineerd omdat vaccinatieschade niet kan worden uitgesloten. En als een jonge vrouw besluit zich te laten vaccineren, moet ze twee maanden lang niet zwanger worden.

Ondanks waarschuwingen van prominente artsen zoals Bhakdi of Dr. Hodkinson, die vastbesloten zijn geweest dat zwangere vrouwen onder geen enkele omstandigheid gevaccineerd mogen worden, werden veel vrouwen gedwongen om het vaccin te nemen.

Bedankt voor het doneren aan Worldunity.me

Worldunity.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Worldunity.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Source: worldunity.me

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.