Vaccineerders GGD gaan ‘wijk voor wijk, deur voor deur’ om herhaalprikken te zetten

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Steeds minder mensen laten een herhaalprik zetten. Het wordt rustiger op de vaccinatielocaties. De GGD’en hebben om die reden besloten om de dorpen en wijken in te gaan.

In Zeeland zet de GGD sinds 10 november prikken in dorps- en buurthuizen, en gemeenschapscentra. De regio Haaglanden is begonnen met buurthuizen, bibliotheken, gezondheidscentra en zelfs het gemeentehuis.

Einde in zicht

Ook veel andere regio’s hebben inmiddels kleine, tijdelijke vaccinatielocaties. Op 26 november vorig jaar zei toenmalig coronaminister Hugo de Jonge tijdens een persconferentie: “Overal waar de vaccinatiegraad omhoog moet, zetten we alles op alles om de twijfels en de drempels weg te nemen: wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm.”

Ondertussen zegt het RIVM dat het einde van de coronapandemie mogelijk in zicht komt. “De situatie begint er steeds beter uit te zien. Als er in de komende maanden niets geks gebeurt, komt het einde in zicht, en de beruchte ‘code zwart’ in de zorg is voorlopig ver weg,” aldus het RIVM.

Wat een domheid

“Gister bericht dat de ‘coronapandemie’ voorbij is. En nu trekt de GGD de dorpen en wijken in om het spul te slijten? Wat een land. Wat een beleid. Wat een domheid,” reageert fysiotherapeut Auke Wagenmakers.

Viruswaarheid schrijft: “Bizar.”

4.8
18
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.