Verhaal over aanval op echtgenoot Nancy Pelosi krijgt bizarre wending

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!

Vrijdag meldden de media dat iemand de woning van voorzitter Nancy Pelosi van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden in San Francisco was binnengedrongen en haar man Paul had aangevallen.

Op beelden was te zien dat een glazen deur bij het huis was ingeslagen. Paul is geopereerd aan een schedelbreuk en zware verwondingen aan zijn rechterarm en beide handen.

Volgens mediaberichten gelooft de dader ‘in complottheorieën die met name de ronde doen in rechts-extremistische kringen’.

As a cop for 11 yrs in St. Louis I never once worked a burglary where the broken glass and debris at the entry point was OUTSIDE the residence. pic.twitter.com/Fs5DYEuwHp

— D. W. Wilber (@DWWilber1) October 29, 2022

Gefactcheckt door Elon Musk

Viroloog Marc Van Ranst was er als de kippen bij om zijn afschuw uit te spreken. “De onzin die complotaanhangers zoals de extreemrechtse Thierry Baudet of de extreemrare Willem Engel online spuien, kan hun aanhangers aanzetten om ‘de elite’, ‘de reptielen’, of ‘de vaccinmisdadigers’ in de echte wereld te belagen. Gevaarlijk,” twitterde Van Ranst.

Ook voormalig presidentskandidaat Hillary Clinton liet zich in soortgelijke bewoordingen uit. Ze schreef op Twitter dat de Republikeinse Partij geregeld haat en krankzinnige complottheorieën verspreidt. “Het is schokkend, maar niet verrassend, dat geweld het resultaat is. Als burgers moeten we ze verantwoordelijk houden voor hun woorden en de acties die erop volgen,” zei Clinton.

Ze werd gefactcheckt door niemand minder dan Elon Musk, de nieuwe baas van Twitter. Hij verwees naar een artikel getiteld: ‘De akelige waarheid: Paul Pelosi was weer eens dronken en had op de vroege vrijdagochtend ruzie met een mannelijke prostituee’. Musk heeft de tweet inmiddels weer verwijderd.

Elon just fact checked Hillary hard.

Wow … Twitter has certainly changed. pic.twitter.com/kolRDtkYJu

— Wall Street Silver (@WallStreetSilv) October 30, 2022

Heel erg links

Buren beschreven de dader als een dakloze verslaafde die tot voor kort links was. “Wat ik weet over de familie is dat het zeer radicale activisten zijn,” zei een buurvrouw genaamd Trish. “Ze zijn heel erg links. Ze zijn vol van de Black Lives Matter-beweging. Gay pride. Maar totaal losgezongen van de werkelijkheid.”

Paul Pelosi werd veroordeeld tot vijf dagen celstraf voor een misdrijf wegens rijden onder invloed van alcohol nadat hij in mei betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk. Toen zou er ook een jongeman bij hem zijn geweest.

Good morning the CEO of Twitter just told Hillary Clinton that Nancy Pelosi’s husband may have been in a drunken dispute with a male prostitute at 2am at their house have a nice day

— Jack Posobiec (@JackPosobiec) October 30, 2022

[Zero Hedge]

5
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.