Verkiezingen VS – Update

De storm is gearriveerd – zeggen ze.

“De Verkiezing. De Revolutie”

“Als de mensen geen arrestaties zien na deze tussentijdse verkiezingen, weet je wat er moet gebeuren: DE REVOLUTIE! Mensen zullen moeten opstaan, omdat de regering haar werk niet doet en het rechtssysteem niet werkt. Daarna zal het leger het moeten overnemen en de macht uiteindelijk teruggeven aan het volk.

Militairen zijn de enigen die dit nog kunnen doen voor hun mensen. Tijdens de Midterm verkiezingen in de VS is al fraude gepleegd: Tabulators. telmechanismen en machines die niet werken, niet genoeg papier – er is nu al sprake van een totale zwendel. Militairen zullen ingrijpen en ons redden van deze waanzin.”

Onder één conditie: de mensen moeten net zoals in Brazilië met MILJOENEN voor de kazernes en militaire bases gaan posten, de economie platleggen en pas naar huis gaan als de militairen hun plicht hebben gedaan.

De uitslag doet niet ter zake. Het gaat om de fraude, die door US Army én de National Guard in de kritische staten worden gecontroleerd. Ook al winnen de Republikeinen dik, er is maar één manier om de mensen duidelijk te maken dat de democratie een gefaald systeem is en de VS een mislukte staat.

Pas als de Republiek is hersteld en de 19e president is geïnstalleerd, kan de rest van de wereld zich ook vrij maken.

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.