Verontwaardiging over uitspraken Bruls: ‘Deze types zijn bereid om u uit uw huis te zetten voor omvolking’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Controversiële uitspraken die Hubert Bruls eerder dit jaar deed over de opvang van asielzoekers circuleren momenteel op social media.

Als de toestroom naar Nederland aanhoudt in het huidige tempo zullen drastische maatregelen moeten worden genomen, waarschuwde Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen.

“Als er nog meer vluchtelingen komen, zul je ook achter de hand moeten houden dat je af en toe een beslag moet leggen op een pand of een locatie,” zei hij in het tv-programma Buitenhof.

Anders aanpakken

“Als de getallen van vluchtelingen echt veel hoger gaan worden, boven de 50.000, dan moet je een nationaal programma erop gaan zetten. Dan gaan we dat anders aanpakken,” aldus Bruls.

Vorige maand zei hij dat hij een ‘betere uitleg van Den Haag’ verwacht omtrent de asielwet. “Ik mis leiderschap.” Niet bij de staatssecretaris, maar bij de criticasters die ook verantwoordelijkheid dragen. “Zij moeten over hun schaduw heen stappen en zeggen hoe het moet.”

Bruls krijgt veel kritiek. “Deze types zijn bereid om u uit uw huis te zetten voor de omvolking,” reageert journalist Joost Niemoller.

Nu dreigt beslag op particulier bezit

Nicole Moinat, fractievoorzitter van de PVV in Purmerend, zegt: “Brullende ongekozen Bruls regelt het wel even! Man is knettergek!”

“We hebben onlangs de avondklok gehad, apartheid (QR-toegangsbewijs), bruut politiegeweld, boeren van het land verjaagd. We zitten middenin een gecreëerde energiecrisis. Nu dreigt beslag op particulier bezit. Onder aanvoering van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie,” schrijft journalist Eric van de Beek.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.