Veroorzaken geïnjecteerde nanotechnologieën de absoluut bizarre gedragingen in deze video’s?

Veroorzaken geïnjecteerde nanotechnologieën de absoluut bizarre gedragingen in deze video’s? Terwijl steeds meer mensen die zijn gevaccineerd ‘plotseling sterven’, moeten we de nanotechnologieën erbij halen om het grote plaatje te zien! schrijft Stefan Stanford.

Op 1 november publiceerde ANP wat voor mij persoonlijk een ongelooflijk eye-opening verhaal was, geschreven en opgestuurd door Kathleen Gotto met de titel Zeer geavanceerde nanotechnologie is op het puntje van de naald! – Volledig programmeerbare en zelfassemblerende technologie die wordt gebruikt in vaccins terwijl globalisten het Gilgamesh-project afronden waarin zij onomstotelijk bewijst dat er “nanotechnologieën” worden gebruikt in “de vaccins” die de globalisten de hele wereld proberen te laten “injecteren”, en wij gaan de informatie uit dat verhaal gebruiken om een “bizarre nieuwe trend” te onderzoeken die zich in 2022 voordoet, mensen die “plotseling sterven”, waarvan sommige bizarre sterfgevallen zijn opgenomen in de must-watch video die hieronder voor de hele wereld te zien is.

Kathleen wijst in dat ANP-verhaal ook op de banden van dit alles met Klaus Schwab’s World Economic Forum en de Vierde Industriële Revolutie, en specifiek Yuval Noah Harari, een adviseur van het WEF die volledig gelooft: dat de mens een “hackbaar dier” is, dat wij de “laatste generatie homo sapiens” zijn en dat ons door God gegeven “menselijke besturingssysteem” kan worden “vervangen” door een “op technologie gebaseerd besturingssysteem” dat “door anderen kan worden gecontroleerd”, merk op dat Harari ook gelooft dat “technologie” een van de grootste “gereedschappen” is van autoritarisme en dictatuur.

Harari gelooft ook dat de “vrije wil” bij mensen gevaarlijk is (Ja, vrije wil is gevaarlijk, voor wannabe-dictators!), kijk naar de mensen die “plotseling sterven” in de video hieronder en probeer me dan te vertellen dat er NIETS ZEER VREEMDS aan de hand is! Met bijna elk van deze op video vastgelegde “plotseling stervende” mensen die iets lijken te zien dat er niet is, elk van hen reikend naar een onzichtbaar object (of objecten), ronddraaiend om “het” te zien, houd deze krankzinnige video in gedachten wanneer u denkt aan Yuval Noah Harari’s plannen om mensen te “hacken” om ons te kunnen “controleren”.

En zoals we zullen onderzoeken in het volgende deel van dit verhaal hieronder, met Kathleen Gotto die er in haar ANP-verhaal ook op wijst dat deze nanotechnologieën die worden gebruikt in de vaccins “volledig programmeerbaar” en “zelfassemblerend” zijn, zou dat kunnen verklaren waarom ze proberen mensen zoveel “boosters” te laten nemen, in een serie van hen, ze moeten meer “onderdelen” in ons lichaam krijgen zodat ze verder kunnen “assembleren” als ze eenmaal in ons zitten, een soort AI/menselijke lopende band? Laat me weten wat u denkt over deze absoluut bizarre video en deze theorie die wij voorstellen in de commentaarsectie hieronder.

Dus terwijl we nog steeds van sommigen horen dat “nanotechnologieën” in de “vaccins” een “krankzinnige complottheorie” is die door “rechts” wordt verkondigd, bekijk dan dit verhaal van de pro-technologie website Euractiv, gepubliceerd op 4 december 2020, voordat de vaccins uitkwamen, getiteld “Nanotechnologie: Onderdeel van COVID-19 vaccins, maar potentieel nog steeds belemmerd in Europa.”

Helemaal aan het begin meldend “Dit artikel maakt deel uit van ons speciale rapport: De toekomst van nanomedicijnen in Europa” dat “Nanotechnologie heeft bijgedragen aan de productie van vaccins tegen het COVID-19 virus” en dat “de vaccins van Pfizer en Moderna… wel degelijk op nanotechnologie gebaseerde benaderingen bevatten,” hun verhaal raakte vervolgens aan iets wat Kathleen’s ANP artikel van gisteren ook vermeldde, ‘op lipiden gebaseerd’:

“Beide vaccins zijn gebaseerd op nanodeeltjes op basis van lipiden. Het is dus belangrijk om te beseffen dat er enorme mogelijkheden zijn, dat ze al bestaan, maar dat er nog enkele uitdagingen zijn die we moeten oplossen.”

Zouden die ‘uitdagingen’ zich aan de buitenwereld presenteren zoals wat we in de video hierboven zien?

Hoeveel mensen die die vaccins namen, denk je dat ze wisten dat ze “nanotechnologieën” ingespoten kregen? Ongetwijfeld leidt het bekijken van die video en het zien van zoveel verschillende mensen met zeer vergelijkbare en zeer bizarre reacties tot de conclusie dat er iets ongelooflijk sinisters aan de hand is en dat “Wij, het Volk” dit absoluut tot op de bodem MOETEN uitzoeken.

Zeker nadat we gezien hebben hoeveel mensen “plotseling sterven”, zal iedereen die überhaupt oplet nooit meer zo’n vaccin laten inspuiten, want dit gebeurde niet vóór de vaccins.

En kijk eens naar de afbeelding direct hierboven die we ook hadden gebruikt in dit ANP-verhaal van 1 november, waarbij de oorspronkelijke afbeelding afkomstig is uit een verhaal in The Atlantic van Klaus Schwab’s WEF-handlanger Yuval Noah Harari over waarom technologie tirannie in de hand werkt, zodat wij mensen moeten fuseren met AI/machines. Met de “mensen van de toekomst” waar Harari van droomt, hierboven gezien, schijnbaar samengevoegd met de “grote computerchip”, was wat we hierboven zien het “eindspel” voor die arme mensen in de video hierboven? Zoals die vaccin/nanotech-expert die we hierboven citeerden zei: “Er zijn nog enkele uitdagingen die we moeten oplossen.”

En zoals Mike Adams van Natural News meldt in dit nieuwe verhaal getiteld “De SYNBIO “Borgificatie” infiltratie van het menselijk ras: Het gaat veel verder dan onvruchtbaarheid en ontvolking… mensen zijn de gastheer van een computationeel platform op nanoschaal” (Frontnieuws Nederlandse vertaling) na te zijn “geïnjecteerd,” en letterlijk eigendom te zijn van de “big pharma mafia,” kunnen de gevaccineerde mensen nu ZELF EIGENDOM zijn van die kartels!

En als u niet helemaal op de hoogte bent van de “grote farmaceutische maffia” en zich afvraagt “welke kartels”, zoals de uiterst linkse The Daily Beast al in februari 2015 meldde in dit verhaal getiteld “Big Pharma Is America’s New Mafia, Farmaceutische bedrijven hebben meer macht dan ooit, en het Amerikaanse volk betaalt de prijs – te vaak met ons leven”. Zeg dat wel!

Dus met hartfalen en andere hart- en vaatziekten die absoluut exploderen nu 2022 zijn einde nadert, zoals te horen is in de onderstaande video’s, en de linkse media nu waanzinnig vragen om amnestie voor degenen die COVID fascisme en onderdrukking hebben uitgevoerd, zoals we ook horen in de 2e video hieronder, is er GEEN enkele manier waarop degenen die experimenten op het Amerikaanse volk hebben uitgevoerd, letterlijk GENOCIDE, ooit “amnestie” zouden moeten krijgen, vooral nu er zoveel mensen sterven aan de injecties die ZIJ ons ALLEMAAL probeerden te laten nemen!

De 3e video hieronder is een trailer voor de aankomende film Died Suddenly die laat zien dat dit nu overal in Amerika en de wereld gebeurt, met die zoekterm die de afgelopen weken explosief is gestegen naar bijna de top van de zoektermen op google en meer en meer mensen zullen er zeker kennis van nemen naarmate meer en meer mensen “plotseling sterven” in de komende maanden. Dus sterven al deze mensen “plotseling” als gevolg van de nanotechnologische experimenten die in hun lichaam worden geïnjecteerd?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd… en je gelooft nooit wat er daarna gebeurde

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.