Verpleegkundige spreekt zich uit over babysterfte: ‘Ik stond versteld, dit zou niet moeten gebeuren’

Foto: Michelle Gershman (Videostill Rumble/The Highwire with Del Bigtree)

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse verpleegkundige Michelle Gershman zegt in een videoboodschap dat in de maand augustus 22 baby’s zijn gestorven in één ziekenhuis. Ze laat weten dat ze waarschijnlijk haar baan en licentie zal kwijtraken door zich uit te spreken.

“Hoogstwaarschijnlijk zijn alle moeders gevaccineerd,” aldus Gershman. De afgelopen anderhalf jaar begon ze een patroon te ontwaren: vrouwen laten zich vaccineren en krijgen vervolgens een doodgeboren baby of een baby met allerlei gezondheidsproblemen, waaronder hart- en ademhalingsproblemen.

Nurse speaking out about babies. pic.twitter.com/Chcht5ZLsz

— .. (@Xx17965797N) November 9, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Van 50 naar 80

“Het klopt niet,” zegt de verpleegkundige, die zelf in een groot ziekenhuis in Californië werkt. “Als ik geen baby’s kan redden en mijn mond moet houden terwijl mensen dingen doen die kwaadaardig zijn, dan wil ik daar niet meer werken.”

Begin 2021, enkele maanden na de uitrol van de coronavaccins, begon ze de eerste veranderingen op te merken. Normaal gesproken lagen er zo’n 50 baby’s op de neonatale intensive care unit (nicu) van het ziekenhuis. In maart 2021 waren dat er opeens 80, zei Gershman in gesprek met Del Bigtree van The Highwire.

Week ervoor

Een maand later merkte de verpleegkundige dat er foetale overlijdens werden gemeld en dat veel van de moeders een week ervoor de coronaprik hadden gehaald. De baby’s kwamen dood ter wereld of belandden op de nicu, zei Gershman.

“Ik stond versteld van wat ik zag. Dit zou niet moeten gebeuren.”

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.