Video: Prof. Capel bespreekt onderzoeken die ‘een schokkend beeld geven’

Foto: Pierre Capel (Videostill Odysee/Café Weltschmerz)

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De afgelopen tijd is er veel gevaccineerd. Wat zijn de gevolgen van het prikkie? Die vraag stelt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. Hij bespreekt een aantal onderzoeken die een schokkend beeld geven.

We zitten in Nederland op zeer reële, vrij constante oversterfte, zegt Capel. Pieken in oversterfte vallen samen met de verschillende vaccinatierondes.

Op weefsels waar het spike-eiwit na vaccinatie tot expressie komt, ontstaan allerlei ontstekingsreacties. Het spike-eiwit komt onder meer terecht in het hart, de bloedvaten, hersenen, in eierstokken en de testes.

Het is niet eventjes

Normaal gesproken is een bloedvat gesloten met endotheelcellen. Bij de gevaccineerden vind je heel veel afgebroken en kapotte bloedvaten, merkt Capel op.

Iemand kreeg na de vaccinatie last van ernstige longproblemen. Negen maanden na de immunisatie bleek er nog spike-eiwit aanwezig te zijn in de longen van deze persoon. “Het is niet eventjes, maar het blijft heel lang in het lichaam en geeft daar gedonder.”

Weinig tot een alertheid geleid

De vaccinatie geeft het virus bovendien een nieuwe infectieroute, legt de immunoloog uit. Dit wordt ook wel antibody-dependent enhancement (ADE) genoemd.

Deze problemen zijn al enige tijd bekend, maar hebben helaas weinig tot een alertheid geleid, aldus Capel, die ook fragmenten laat zien uit de documentaire Died Suddenly.

4.9
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.