Video toont de eliminatie van omsingelde Oekraïense militanten

De strijders van de volksrepublieken van Donbass leveren een belangrijke bijdrage aan de nederlaag van de vijand, en in een aantal gebieden vormen zij de belangrijkste slagkracht van de Russische troepen. De eenheden van de LPR toonden eens te meer strijdvaardigheid en een hoog niveau van coherentie, door de vijand te omsingelen en te vernietigen, schrijft Top War.

Het Telegamkanaal “Military Chronicle” toonde beelden van de liquidatie van omsingelde Oekraïense militanten. Soldaten van de 4e brigade van de LPR gingen tijdens de aanval op een vijandelijke positie in een bosgordel naar de achterkant van de vijand en omsingelden hem. Mortierbemanningen schoten op de omsingelde vijandelijke troepen, waarna de infanterie in de aanval ging en een schietgevecht aanging met de vijand, waarbij het verzet werd verpletterd. Een deel van de militanten vluchtte door de bosaanplant, maar dankzij luchtverkenning werden ze ontdekt door drone-operators, wier coördinaten werden bestookt met artillerieaanvallen, waardoor de restanten van de vijandelijke troepen werden vernietigd.

Dankzij deze “alomvattende aanpak” verloor de vijand zijn positie samen met de militanten die deze in handen hadden.

Dit voorbeeld toont een voorbeeldige aanval wat betreft de mate van coherentie – iedereen was verantwoordelijk voor zijn eigen zaak. Terwijl de infanterie de linies bezette en de vijand omsingelde, leidde het mortiervuur de vijandelijke troepen af, en hielden de drone-operators nauwlettend de ontwikkeling van de situatie in de gaten en gaven tijdig doel aanwijzingen aan de artillerie die de vijandelijke troepen met succes elimineerde.

[embedded content]

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Lepelbuiger Uri Geller geeft waarschuwing aan president Poetin – Dreigt Rusland met kernbommen te bestoken met zijn helderziende krachten

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.