“VIRUSEN BESTAAN NIET” was een psyop – en een leuke poging!

Weet u nog hoe veel blogs werden bestookt met talloze opmerkingen waarin werd beweerd dat Virussen NIET bestaan? Veel bloggers, waaronder ikzelf, reageerden op deze beweringen. Ik begon zelfs een DEBAT dat 1.663 reacties kreeg en zeer levendig was, schrijft Igor Chudov.

Heel veel andere bloggers leverden interessante, informatieve, inzichtelijke, soms emotionele schrijfsels over dit onderwerp. Hiertoe behoren A Midwestern Doctor, Steve Kirsch, Stephanie Brail en meer. (Laat me weten wie er nog meer over dit onderwerp heeft geschreven en wiens bericht minstens 20 reacties heeft geoogst, dan voeg ik het toe aan mijn lijst).

Voor sommige mensen leek de bewering dat virussen niet bestaan vreemd, omdat de geen-virus theorie in tegenspraak is met bijna ieders levenservaring van het geïnfecteerd raken met virussen (zoals waterpokken) en het verwerven van immuniteit. Als tolerant persoon heb ik er geen probleem mee en mensen mogen geloven in wat ze willen, dus het debat dat ik begon was een gelegenheid om van elkaar te leren.

Psyop van BoosterShots Substack

Ongeveer een week geleden zocht ik op duckduckgo naar mijn naam, gewoon om te zien wat er was en zag iets raars dat mijn aandacht trok. Het was een substack site boostershots.substack.com (archief link).

Dit is zijn logo:

Het blijkt dat Boostershots de coördinerende site van de psyop was en mensen instrueerde hoe te posten op forums om de geen-virus theorie te promoten. De auteur(s) schepten zelfs op over het opjutten van mensen, over mijn debat, Steve Kirsch enz.

De site heeft zelfs gedetailleerde instructies voor het trekken van aandacht op forums en het trollen van andere blogs zoals Steve Kirsch:

De instructies aan de volgelingen gaan verder:

daarom denk ik dat het nuttig zal zijn om de best plausibele verklaringen te geven voor alle meest populaire “ziekten” vanuit het perspectief van de terreintheorie die nieuwe vrijdenkers terecht in twijfel zouden kunnen trekken of aanvechten. (en we moeten eerlijk onzekerheid toegeven en vasthouden aan het voortdurende streven naar waarheid en de wetenschappelijke methode als we iets nog niet volledig begrijpen).

dus hier is het idee: ik zou graag een soort “gezond verstand ‘kiemtheorie’ versus ’terrein theorie’ pamflet” willen maken.

het boostershots news team is op zoek naar ervaren onderzoekers, redacteuren, grafische ontwerpers en meme lords. wij betalen u met wodka, haring en besluiteloosheid.

terwijl ik slechts lichtelijk geïrriteerd was toen ik ontdekte dat zowel “niveau 1 igor chudov” als “niveau 2 steve kirsch” zich hadden ontpopt als ziektekiemgelovige huurlingen, was ik absoluut laaiend toen ik later ontdekte dat mijn meest bewonderde “niveau 3” substack-held precies dezelfde onzin uithaalde.

Dit ging een tijdje door, maar het lijkt erop dat de auteur zijn of haar pogingen om deze psyop uit te voeren vanaf 25 september 2022 heeft gestaakt.

De instructies zijn zeer leerzaam voor iedereen die een psyop wil proberen uit te voeren.

Waarom is de “Geen-Virus Psyop” mislukt?

Deze psyop is echter mislukt. Waarom? Naar mijn mening was deze hele operatie een poging om een dood paard te spannen (de geen-virus theorie), dit dode paard te berijden en de kar aan de gang te krijgen. Het dode paard kwam niet ver, en dat verklaart waarom de boostershots-campagne uiteindelijk werd opgegeven. De geen-virus theorie is niet bepaald nieuw (ze dateert van vóór de virustheorie), en ze is in de afgelopen 100 jaar nooit ver gekomen, op of buiten Substack.

Onze eigen anti-vaccin campagne is een geweldig tegenvoorbeeld: we hebben een veelheid aan meningen, kunnen omgaan met onenigheid, onze gedachten worden voortdurend aangescherpt door die onenigheid, en de brede waarheid ligt achter ons. Ons “paard” is springlevend!

Laatste opmerking aan alle virusontkenners

Beste virusontkenners: hoewel ik stellig geloof dat virussen bestaan, wil ik ook herhalen dat ieder van u, inclusief mensen die boosterhots expliciet noemde, een welkome lezer is van mijn substack, en ik hoor graag uw toekomstige meningen over wat dan ook!

Ook ben ik op geen enkele manier boos op iemand. Het was een leuke poging. Het was leuk zolang het duurde, en het hele verhaal was een interessante poging van een waarschijnlijk jong individu om zijn persoonlijke en zeer onschuldige operatie te runnen. Het geeft ons veel stof tot nadenken en toont een anatomie van een beïnvloedingsoperatie die in de volksmond wordt omschreven als een “psyop”. Er is uiteindelijk niemand gekwetst.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaakt

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.