‘We missen in de Europese Unie bijna een miljoen baby’s’

Foto: Pixabay

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Er is sprake van een geboortedip. Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn de geboortecijfers gedaald. Wiskundige Igor Chudov heeft zich verdiept in deze cijfers en stelde enkele maanden geleden vast dat er in meerdere landen maar liefst 20 procent minder baby’s worden geboren. Hij hoopte dat dit tijdelijk zou zijn.

Chudov is tot de ontdekking gekomen dat we hier niet te maken hebben met een tijdelijk fenomeen. In één kwartaal missen we alleen al in Duitsland 23.000 baby’s, zei journalist Naomi Wolf, die hem heeft geïnterviewd. Dat komt neer op 100.000 baby’s dit jaar.

Hongarije

Dit is slechts één land. Als je kijkt naar de Europese Unie als geheel, kom je uit op bijna een miljoen baby’s, benadrukte Wolf. “De geboortedip is zo systemisch dat we een miljoen nieuwe baby’s missen, bijna een miljoen in de hele Europese Unie,” zei ze in Bannon’s War Room.

Chudov keek ook naar bepaalde provincies in Hongarije waar de vaccinatiegraad laag is. Daar bleek weinig aan de hand te zijn met de geboortecijfers.

Top 5

In de top 5 comitaten met de laagste vaccinatiegraad daalde het geboortecijfer met gemiddeld 4,66 procent, terwijl het geboortecijfer in de top 5 comitaten met de hoogste vaccinatiegraad daalde met gemiddeld 15,20 procent.

4.9
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.