Wie heerst over de wereld en start oorlogen en pandemieën? Deze Europarlementariër heeft het antwoord

Foto: Unsplash

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Wie heerst over de wereld? Wie start oorlogen en pandemieën? Is het Biden? Is het Poetin? Geloven dat de farmaceutische industrie gezonde burgers wil, is hetzelfde als geloven dat de militaire industrie streeft naar wereldvrede, zei Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

BlackRock, Vanguard en State Street – investeringsfondsen waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord – beheren meer dan 15 biljoen dollar aan vermogen. Deze vermogensbeheerders hebben belangen in alle grote farmaceuten, media, transportbedrijven, wapenfabrikanten en banken.

SHARE Who really rules the world and starts wars and pandemics. Putin ? Biden ? Xi ? Or those who manage all the important companies in the world and earn thousands of billions of dollars? #Blackrock #Vanguard pic.twitter.com/tPSy8dNp7N

— Mislav Kolakusic MEP (@mislavkolakusic) November 9, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Onverzadigbare hebzucht

Het zijn de grootste aandeelhouders van onder meer Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. Ze hebben een meerderheidsbelang in zes van de 10 grootste farmareuzen. Ze hebben een meerderheidsbelang in alle bedrijven die coronavaccins hebben vervaardigd.

Het feit dat we kampen met torenhoge inflatie, die gewone burgers nog het meest treft, is geen economisch fenomeen, maar het gevolg van de onverzadigbare hebzucht van de eigenaars van deze vermogensbeheerders die de prijzen bepalen, stelt Kolakusic.

Volstrekt helder

Ze hebben ook de militaire industrie in de zak. BlackRock, Vanguard en State Street bezitten de grootste wapenfabrikanten, waaronder Lockheed Martin, Boeing en Northrop Grumman.

Het is volstrekt helder wie over de wereld heerst en alle belangrijke besluiten neemt, of het nu gaat om oorlogen of pandemieën, zegt Kolakusic.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.