WOLKENEXTREMISME: Snel opkomende bedreiging

Het is duidelijk dat het woord van 2022 “extremisme” gaat worden. Geïntroduceerd door de Nationale Terreur Dienst en met knikkende knietjes aan een sidderende Tweede Kamer gepresenteerd. Het leven na dit extremismerapportje wordt nooit meer zoals het was. Als je niet iedere dag leeuwen en beren op de weg ziet, is er niets aan de hand, want dan zijn ze er hoogstwaarschijnlijk ook niet. Maar stel je eens voor dat je een of andere “extremist” over het hoofd ziet! We zijn gewaarschuwd.

Deze fotootjes kregen we toegezonden van een extremist, die beweert dat dit “Chemclouds” zijn, een perfectionering van het vorige complot, dat van de chemtrails. We zijn benieuwd wat “weersdeskundigen” en andere Hiemstra’s ervan vinden. Allemaal genomen in Australië en Nieuw Zeeland, dus nogal dicht bij Antarctica….brrr…

Deze is er tussendoor geslipt, maar het is een schitterend mooi natuurverschijnsel wat je met je camera kunt imiteren….

Weet u wat we hier ook nog hebben ontdekt? Dat de opwarmng van de aarde blijkbaar alleen op het noordelijk halfrond plaatsvindt. Het gemiddelde temperatuursverschil tussen Noord- en Zuidpool moet NUL, ZERO, Noppes zijn, maar is dat ook zo? Dus kom er maar in, klimaatextremisten!

HOE.KAN.ZOIETS.NOU!

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.