Wybren van Haga geschokt: ‘Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Het UMC Utrecht test het coronavaccin van Pfizer bij gezonde kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar die al corona hebben gehad. Tijdens het zogeheten CoVacc-onderzoek wordt onderzocht of één vaccinatie even goed tegen corona beschermt als twee vaccinaties, terwijl dit mogelijk ‘minder bijwerkingen’ geeft.

Het Pfizer-vaccin wordt al geruime tijd gebruikt voor het vaccineren van kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen, met alle gevolgen van dien. Vanaf januari dit jaar kunnen ook kinderen van 5 tot en met 11 jaar aangemeld worden om twee vaccinaties te krijgen bij de GGD. Ze krijgen dan een kinderdosering.

In heel Europa worden 200 deelnemers gezocht voor de CoVacc-studie. Bij deelname wordt een kind middels loting ingedeeld in een groep. Groep A krijgt één vaccinatie, groep B twee vaccinaties.

Geschokt

De reis- en parkeerkosten worden vergoed en daarnaast krijgen deelnemers nog een kleine attentie.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga reageert geschokt. “Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?” schrijft hij op Twitter.

Amper acht minuten nadat Van Haga de tweet had geplaatst, reageerde OMT-lid Marc Bonten: “Hoezo ‘beschadigen van onze kinderen’? Walgelijk. Enig idee wat vaccins betekenen voor de gezondheid van kinderen, wereldwijd?”

16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer

In juli waren er in de EU sinds het begin van de vaccinatiecampagne meer dan 16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer, liet ondernemer Roland Brautigam weten. Hij baseerde zich op cijfers van EudraVigilance, de Europese database over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Statistisch gezien ligt het aantal kinderen in Nederland met gemelde ernstige vaccinatieschade tussen de 600 en 1200, becijferde Brautigam. “In welk medisch universum is dit te verantwoorden?” vroeg hij.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.