Xena (17) haalde eind vorig jaar de boosterprik en nu is ze aan 1 oog blind: ‘Enorm veel spijt’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

De 17-jarige Xena haalde eind vorig jaar de boosterprik. Drie weken na de booster kreeg ze last van ernstige gezondheidsproblemen. Ze had zulke erge hoofdpijn dat ze ’s nachts niet kon slapen.

Plotseling ging haar linkeroog niet meer open en daarnaast was haar mond verlamd. De toestand van Xena verslechterde, de hoofdpijn werd onhoudbaar, ze had zenuwpijn in het aangezicht, spasmen en haar linkerwang zwol op.

Dit heb ik nog nooit gezien

Ze werd vijf dagen opgenomen in het ziekenhuis en kreeg een infuusbehandeling, maar dat mocht niet baten. Haar moeder sprak 18 artsen en geen enkele arts kan een definitieve diagnose stellen.

Kristel, de moeder van Xena, kwam uit bij een neurochirurg, maar die deelde haar mee: “Mevrouw, dit heb ik nog nooit gezien.” De gevolgen voor Xena zijn dramatisch, de toekomst onzeker. Ze kreeg zes verschillende medicijnen tegen de verschrikkelijke pijn, maar die helpen niet.

Het zou best wel kunnen

“Mijn kind is zo goed als blind aan één oog,” vertelt Kristel. School is weggevallen, sport is weggevallen, het sociale leven is weggevallen.

Ze vroeg artsen of het te maken kan hebben met de vaccinatie. “Dan zie je hun koppen naar beneden gaan. Het zou best wel kunnen.” Ze willen het echter niet zwart op wit zetten. “Ik heb er enorm veel spijt van,” zegt Kristel, die Xena ertoe aanzette om de prik te halen.

4.7
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.