Ysaias krijgt 1 dag na coronaprik ernstige gezondheidsproblemen: ‘We zijn gewoon genaaid’

Foto: Ysaias (Videostill BitChute)

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Ysaias kreeg de dag na zijn coronavaccinatie last van ernstige gezondheidsproblemen. Veertien maanden later is er nog altijd geen oplossing.

Hij kreeg op 2 september vorig jaar het coronavaccin van Johnson & Johnson toegediend. De dag erna voelde hij een tinteling in zijn voet, waarna hij zijn been niet meer kon bewegen. Later die dag gebeurde het nog eens.

Ysaias besloot zijn huisarts te bellen, maar die beweerde dat het niets met de coronaprik te maken had. De klachten gingen niet weg. Zo verkrampte zijn rechterhand, voelde hij tintelingen en kon hij zijn benen op bepaalde momenten niet bewegen.

Ondraaglijke pijn

Artsen zeiden dat hij rusteloze benen had of de ziekte van Lyme. Hij kreeg medicijnen voorgeschreven die zo heftig waren dat hij wazig begon te zien of een paar seconden zelfs helemaal niks meer zag.

Ysaias had ondraaglijke pijn en moest steeds naar het toilet. De medicatie verminderde de pijn niet, maar ontregelde wel zijn maag-darmstelsel. Negen dagen kon hij amper lopen door de pijn. De laatste drie dagen kwam er veel bloed mee met de ontlasting.

Dat kan niet

Hij is nu ook veel vatbaarder voor ziektes. “Buikgriep, direct. Gewone griep, direct. Wat ik vroeger niet had.” Ysaias kan zijn pijn nu min of meer onder controle houden door een combinatie van vitaminepreparaten.

“Ik heb nog nooit enige ziekte gehad,” benadrukt hij. “Toen kreeg ik die spuit en begon het de dag erna. We zijn gewoon genaaid en daar is niks aan te doen. Dat kan niet. Daar moet toch iemand voor verantwoordelijk worden gehouden.”

5
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.