Zelfliefde, is dat iets waarmee jij worstelt? – Channeling 15-11-2022

Foto: Pixabay.com

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad prachtige dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we willen het graag wat meer hebben over zelfliefde.

We zien dat het moeilijk voor je is om zelfliefde voluit, compleet en onvoorwaardelijk toe te passen. We begrijpen dat het door je opvoeding en geprogrammeerde overtuigingen niet zo gemakkelijk voor je is om op zo’n manier liefde voor jezelf te voelen.

Hoe onvoorwaardelijk is jouw liefde eigenlijk?

Maar als je zelfliefde niet onvoorwaardelijk kunt voelen, hoe verwacht je dan iemand anders onvoorwaardelijk lief te hebben? Je denkt misschien dat je onvoorwaardelijk van je kind(eren), familieleden of vrienden houdt. Maar is dat werkelijk zo?

Is je liefde zo heel, zo compleet, dat je hoe dan ook van hen houdt? Wat als ze iemand zouden vermoorden? Zou je dan nog steeds van ze houden?

Of wat als ze iemand beroven, of in een huis inbreken, en je ontdekt dat, zou je dan nog steeds van ze houden?

Of als ze drugs begonnen te gebruiken, en vanuit een zeer duistere plek andere mensen zouden molesteren om aan hun middelen te komen?

Wat heb jij in het verleden gedaan?

Welnu, stel soortgelijke vragen over jezelf. Heb je ooit een, in jouw ogen, ‘grote fout’ gemaakt, waar je tot op de dag van vandaag spijt van hebt?

Heb je tegen iemand gelogen? Heb je iemand iets wijsgemaakt waarvan je wist dat het niet waar was? Heb je iemand pijn gedaan, misschien zelfs met opzet, omdat ze jou pijn hadden gedaan?

En hoe denk je over jezelf, in het licht van de dingen die je in het verleden hebt gedaan? Hou je van jezelf, onvoorwaardelijk, of kleineer je jezelf, omdat je zo ‘dom’, ‘kortzichtig’, ‘hebzuchtig’ bent geweest, of welk etiket je ook voor jezelf hebt?

Of misschien heb je een ander niet bedrogen, maar heb je toegestaan dat anderen jou bedrogen. Wat als je vreselijk bent misleid door anderen, en door naar hen te luisteren je broodwinning of je huwelijk bent kwijtgeraakt?

Misschien heeft je onnadenkendheid iemand anders het leven gekost, of heb je iets gedaan waardoor je andere mensen fysiek pijn hebt gedaan, en voel je wroeging en spijt, en schuld.

Hoe liefdevol ben je voor jezelf gezien die dingen? Kun je nog van jezelf houden, of ben je hatelijk naar jezelf, geef je jezelf de schuld, herinner je jezelf voortdurend aan de vreselijke dingen die je in je leven hebt gedaan?

Hoe liefdevol is dat?

Nu is het tijd om jezelf te vergeven

Als je jezelf zo behandelt, verzekeren we je, dat je niet van jezelf houdt. Liefde, Ware Liefde, onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde, kent geen grenzen, kent geen beperkingen, kent geen schuld, noch blaam, noch spijt.

Als je onvoorwaardelijk van jezelf houdt, betekent dit dat je de dingen die je hebt gedaan kunt loslaten.

Wat niet betekent dat je de gevolgen, als die er zijn of waren, voor je daden niet meer onder ogen zou moeten zien, als onderdeel van het 3D-spel dat je in het fysieke rijk speelt. Maar dat neemt niet weg dat je jezelf nu mag vergeven, voor welke wandaden je ook hebt begaan.

Je mag jezelf vergeven, en je mag jezelf liefde geven, zonder schuld, zonder jezelf de rest van je leven te moeten straffen, omdat je geloofde dat het ‘Karma’ is, of dat je ‘een lesje moet leren’.

Je hebt recht op zelfliefde

Het goddelijke, Source, de Bron van alles, dat wat je werkelijk bent, verwijt je nooit iets wat je gedaan hebt, of ooit zult doen, in je menselijke ervaring.

Want alles wat je doet, heb je gedaan en zul je doen voor de ervaring. Om elk facet van het menselijk leven te ontdekken, zowel de mooiste als de gruwelijkste dingen.

Het gaat om emoties, en ontdekken hoe het voelt als je bepaalde stappen en handelingen zet.

Je bent heel, je bent geheeld, je hebt recht op liefde, omdat Source van je houdt; omdat je Source bent, en er niets buiten Source is.

Het is dus tijd. Het is tijd om te beginnen met zelfliefde, om jezelf op alle mogelijke manieren te accepteren en lief te hebben, en jezelf te vergeven voor alle dingen waarvan je vindt dat je ze verkeerd hebt gedaan.

Het was in de eerste plaats nooit verkeerd, het was er allemaal voor jou om te onderzoeken en te ontdekken. Wat het ook was dat je deed.

En als je begint jezelf lief te hebben en te accepteren, zul je een verschuiving maken in hoe de wereld om je heen die zelfliefde naar jou begint terug te kaatsen.

We houden van je lief mens, je bent het zo waard om geliefd te worden! Dus begin nu, met van jezelf te houden, en stap terug in de ware aard van wie jij bent: Pure goddelijke Liefde!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.