Zelfs de mainstream media moeten nu toegeven: De overgrote meerderheid van de Covid-sterfgevallen vindt plaats bij de volledig gevaccineerden

Wij dachten dat deze dag nooit zou komen, maar de door het bedrijfsleven gecontroleerde media – in het bijzonder The Washington Post – geeft nu toe dat de “overgrote meerderheid van de Amerikanen die aan het coronavirus zijn gestorven, ten minste de primaire serie van het vaccin hebben gekregen,” schrijft Ethan Huff.

Al die tijd is ons verteld dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de Covid-sterfgevallen. Neppresident Joe Biden noemde het berucht een “pandemie van de ongevaccineerden”, maar nu weten we rechtstreeks uit de mond van het paard dat dit allemaal een leugen was.

Uit de laatste gegevens van augustus 2022 blijkt dat 58 procent van wat men Covid-sterfgevallen noemt, voorkomt bij mensen die ten minste één Covid-19 injectie hebben gekregen. Hoe meer injecties iemand krijgt, hoe groter zijn of haar kans op infectie of overlijden.

“Op basis van cijfers uit het verleden en de huidige trends, kunnen we redelijkerwijs inschatten dat het aantal gevaccineerde / geboosterde COVID-19 sterfgevallen alleen maar zal toenemen,” meldt “Techno Fog” op The Reactionary Substack.

“In september 2021 waren de gevaccineerden goed voor 23% van de COVID-19 sterfgevallen; in januari/februari 2022 was dat 42%.”

De FDA loog door te beweren dat covid-prikken >90% effectief zijn – effectief voor wat?

Dat dit nu allemaal openlijk wordt toegegeven is schokkend, maar niet echt als je bedenkt dat de criminelen achter deze massale genocide gewoon nog vrij lopen en meer dan waarschijnlijk nooit gestraft zullen worden.

Dat weten ze, en daarom laten ze hun gecontroleerde mediabronnen de waarheid toe te geven. Zij drijven de spot met het grote publiek en zeggen: ja, wij vermoorden u, en nee, u kunt er niets aan doen.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft hier natuurlijk ook een rol in gespeeld door vanaf het begin valselijk te beweren dat de COVID-19 prikken 91 procent en 93 procent “effectief” zijn, verwijzend naar respectievelijk de Pfizer-BioNTech en Moderna mRNA injecties.

“Ten tijde van de officiële goedkeuringen hadden zowel Pfizer als Moderna geen enkel soort langetermijncijfers over de effectiviteit ingediend,” onthult Techno Fog. “Hun proeven waren vervuild met het ontblinden van deelnemers en hun veiligheidsstudies zijn ‘lopend’.”

“Nu zien we dat de effectiviteitscijfers binnen enkele maanden na vaccinatie instorten. De pandemie is die van de gevaccineerden. De boosters? Die zijn in het voordeel van het medisch establishment en de farmaceutische bedrijven, omdat ze de echte problemen met de twee-prikken vaccins maskeren.”

Hoewel Tony Fauci bijna klaar is met zijn ambtstermijn van meerdere decennia waarin hij geld van de Amerikaanse belastingbetaler overhevelt en de best betaalde post in de federale regering bekleedt, gaat hij tot op de dag van vandaag door met het promoten van de vaccins, waarbij hij ten onrechte beweert dat de gegevens “overduidelijk de effectiviteit van vaccins aantonen.”

Nogmaals, wat we willen weten is: effectief voor wat? Als ontvolking altijd het doel was, dan zeker – de prikken zijn zeer effectief. Merk op dat Fauci nooit heeft gezegd wat deze injecties precies doen.

Er is bijna geen kans dat Fauci of iemand anders die betrokken is bij deze wereldwijde hoax ooit ter verantwoording wordt geroepen, tenminste in het huidige tijdperk. Misschien zullen zij uiteindelijk geconfronteerd worden met een soort bovennatuurlijk oordeel, zoals sommige religies geloven.

“Niets van dit alles is te wijten aan falen of incompetentie,” merkte een commentator op over de scamdemic. “Het is allemaal opzettelijk en met een plan.”

“Dit is het afscheidscadeau van kleine Mengele aan ons van hem en zijn collega-moordenaars van Big Pharma,” schreef een ander over Fauci’s uitgaande verklaringen over hoe Covid-injecties worden ondersteund door “gegevens.”

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Füllmich & 50 advocaten: “De vaccins zijn ontworpen om te doden en de planeet te ontvolken”

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.