Zorgen over de vele D66’ers op sleutelposities: ‘Hoe komen die mensen daar?’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

D66 diende een voorstel in om politieke partijen die ‘de rechtsstaat ernstig ontwrichten’ makkelijker te kunnen verbieden. Er wordt wel aan een Wet op de politieke partijen gewerkt, waarin een verbod kan worden geregeld, maar dat duurt D66-fractievoorzitter Jan Paternotte te lang.

Hij zei tegen de NOS dat de radicalisering bij sommige partijen in Nederland ‘hard gaat’. Paternotte doelde daarbij vooral op FVD.

“Hoe komen die mensen daar? Daar maak ik me zorgen om!” @abflipse vraagt zich af hoe #D66 zo veel sleutelposities vult. #ongehoordnieuws

Kijk hier de hele uitzending:https://t.co/iXM5bz2YRu pic.twitter.com/IVPxPYl6Hg

— Ongehoord Nederland TV (@ongehoordnedtv) November 22, 2022

(Video verwijderd? Klik hier…)

Waarom zijn het allemaal D66-mensen?

Financieel expert Ab Flipse zei in het tv-programma Ongehoord Nieuws dat D66 ‘zwaar de bocht is uitgevlogen’. Hij merkte op dat D66 in dit land allerlei sleutelposities vervult. “Op financiën, rechterlijke macht, onderwijs, culturele sector, directeur van de ANWB, van de Consumentenbond, voorzitter van VNO-NCW, de directeur van de NS. Allemaal sleutelposities waar D66 zit.”

We moeten volgens hem kijken waar al die D66-mensen zitten. “Daar zou ik me zorgen om maken. Hoe komen al die mensen op die posities? Wat moet D66 bij VNO-NCW? Wat moeten zij bij de Consumentenbond? En bij de ANWB? Waarom zijn het allemaal D66-mensen?” vroeg Flipse.

Daar maak ik me zorgen om

“Wouter Koolmees, nu bij de NS. Als ik op mijn lijstje kijk hoe dit land bestuurd wordt, is het overwegend D66. Daar maak ik me zorgen om,” benadrukte hij. “Hoe komen die mensen daar?”

Thom de Graaf (D66) is vice-president van de Raad van State. Voorzitter van de Consumentenbond is Lousewies van der Laan (D66). De baas van VNO-NCW is Ingrid Thijssen, vooraanstaand lid van D66.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.