Zorgwekkende krantenkoppen: Overal ter wereld worden piloten plotseling onwel

Foto: Pixabay

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Oud-piloot Alan Dana verwees in gesprek met de World Council for Health naar een aantal zorgwekkende krantenkoppen over piloten die onwel zijn geworden in de cockpit.

1 november: vlucht OS235 van Austrian Airlines was op weg van Wenen naar Berlijn toen de piloot begon over te geven over het instrumentenpaneel en flauwviel, waarbij hij tegen de gashendel leunde.

3 november: een piloot van een Boeing 737 van Flydubai werd onwel. De vlucht moest vervolgens uitwijken naar een luchthaven in Iran.

21 april: een piloot kreeg een beroerte. Ook deze vlucht moest uitwijken. De copiloot van een vliegtuig van Lufthansa zakte in elkaar na een plaspauze.

22 oktober: een Indonesische piloot zakte in elkaar in de cockpit. Het voorval werd vastgelegd op video. Een andere Indonesische piloot stierf, waarna de copiloot een noodlanding maakte.

21 december vorig jaar: een piloot van het Canadese WestJet zakte in elkaar tijdens een vlucht.

26 september dit jaar: een vlucht van Air Canada moest worden omgeleid nadat één van de piloten onwel was geworden.

22 oktober: de copiloot van een Oostenrijkse Boeing 767 werd onwel. 24 juli: een Airbus A320 van Eurowings moest uitwijken naar München nadat de copiloot onwel was geworden.

22 september: een Boeing 737 moest uitwijken naar Omsk in Rusland nadat de piloot was gestorven. 22 november: twee bemanningsleden van een Boeing 737 van Alaska Airlines werden onwel.

Augustus 2022: een Boeing 737 van Jet2 moest uitwijken nadat de piloot onwel was geworden. Juli: de piloot van een vlucht van JetSmart werd onwel in Argentinië.

4.6
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.