‘Zorgwekkende trend’: 123 procent meer pasgeboren baby’s overleden in Schotland

Foto: Unsplash

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

De oversterfte blijft onverminderd hoog. Tegelijkertijd kelderen de geboortecijfers. Het gebeurt overal ter wereld.

We zien nu een zorgwekkende trend waarbij er plotseling veel meer baby’s sterven dan normaal, schrijft de Zweedse journalist Peter Imanuelsen op Substack. De Schotse overheid heeft een onderzoek ingesteld naar neonatale sterfte, die het afgelopen anderhalf jaar twee keer piekte.

BREAKING

Scotland is reporting a shocking 123% increase in newborn deaths for September 2021 and a similar increase in March this year.

Babies are mysteriously dying and they don’t know why.

WHAT IS GOING ON???

— PeterSweden (@PeterSweden7) November 8, 2022

Totaal gestoord

In september 2021 zijn er in Schotland 123 procent meer pasgeboren baby’s overleden, becijferde de journalist. “Dit is totaal gestoord.”

Saillant: Public Health Scotland doet onderzoek naar de sterfgevallen, maar niet naar de vaccinatiestatus van de moeders. Dat zou namelijk de vaccinatiebereidheid kunnen ondermijnen. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Ze zeggen op voorhand dat er geen enkele link is met de vaccins, zonder na te gaan of de moeders van de overleden baby’s al dan niet zijn gevaccineerd. Volgens de ‘experts’ hoeven we dat niet te onderzoeken.

Dit is niet normaal

Imanuelsen besloot zelf op onderzoek te gaan en ontdekte dat ze nog meer voor ons achterhouden. Hij ontdekte ook dat er in de Verenigde Staten 4070 procent meer miskramen zijn geregistreerd in de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. “Dit is niet normaal!” schrijft hij.

Daarnaast hebben veel vrouwen tijdens de menstruatie last van hevige bloedingen na vaccinatie. Het zijn er inmiddels zoveel dat de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA wil dat dergelijke bloedingen als bijwerking worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna.

De babysterfte heeft in Schotland het hoogste punt in 10 jaar bereikt. De Schotse krant The Herald sprak eerder van een ‘zeer ongewone’ sterftepiek. Sarah Stock van de Universiteit van Edinburgh zei dat de cijfers ‘zeer verontrustend’ zijn.

5
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.