“Zwarte Harige Tong” nu nieuwste smoes voor COVID-19 vaccin geïnduceerde dood

Het lijkt wel een Holocaust van pro-vaccin fanaten die onder de zoden een dutje doen kort nadat ze de giftige spuiten hebben gekregen en dan tegen alle “anti-vaxxers” zeggen dat ze een vreselijke dood moeten sterven. Het lijkt erop dat PfizerGate de deuren van de hel heeft geopend voor linkse celebrities die vaccinschade ontkennen en veronderstellen dat deze giftige COVID-19 spike-eiwit prikken nooit de oorzaak kunnen zijn van de plotselinge hartstilstanden die ze ondergaan kort nadat ze zijn geïnjecteerd, schrijft S.D. Wells.

Nu ze de meeste smoezen voor COVID-19 vaccin geïnduceerde dood hebben opgebruikt, zoals koude douches, scheidsrechtersfluitjes en gewelddadige videospelletjes, zijn ze overgestapt op “Zwarte Harige Tong”. Dat klopt, de 49-jarige schrijfster Julie Powell, volledig gevaccineerd en “geboosterd” voor COVID-19, werd wakker met een zwarte harige tong op de dag voordat ze stierf aan een hartstilstand, veroorzaakt door mysterieuze oorzaken die geen enkele arts ooit zal kunnen verklaren (artsen mogen nooit met de vinger naar het effect van de klonterprik wijzen).

Zal Pfizer of Moderna het “zwarte harige tong” vaccin uitvinden?

Eind oktober viel de 49-jarige schrijfster Julie Powell dood neer door een hartstilstand, aldus de NYT. Veel samenzweringstheorieën zijn verspreid in nepnieuws en op social media dat ze op de een of andere manier, nadat ze zeven weken eerder had overleefd en volledig was hersteld van Covid, plotseling is overleden aan Covid.

Van de Covid-prikken is bekend dat ze enorme ontstekingen van de hartspier, het weefsel rond het hart en vreemde rubberachtige vaatstolsels veroorzaken. Dit alles belast het hart en kan een plotselinge hartstilstand veroorzaken, maar de massamedia en Hollywood zullen NOOIT ook maar een beetje hinten naar het stolseleffect als de boosdoener.

Dus in plaats daarvan krijgen we de “zwarte harige tong” smoes, waarbij een overgroei van dode huidcellen door voedsel of tabak de tong een donker, harig uiterlijk geeft. Dit is een onschuldige mondaandoening die er alarmerend uitziet, maar doorgaans geen gezondheidsproblemen veroorzaakt. Goede mondhygiëne is de remedie, maar we zullen waarschijnlijk horen over het Zwarte Harige Tong syndroom of epidemie die een mRNA-vaccin vereist dat de CDC ten zeerste kan aanbevelen als een volledig “veilige en effectieve” behandeling of ter preventie.

Julie Powell tweette voor haar dood dat anti-vaxxers/maskers in legioenen sterven omdat Covid “sommige van de juiste mensen doodt”

Celebrity klonterprikpushers en propagandisten vallen als vliegen nadat ze de dodelijke prikken hebben gekregen en de wereld vertellen dat anti-vaxxers het verdienen om te sterven door Covid-19 infectie. Hollywood noemt het toeval, maar er kan veel meer aan de hand zijn. Julie Powell twitterde: “Ik zou zeggen dat Covid sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen.” Klinkt als een ‘recept’ voor een ramp (pun intended) om tegenwoordig de dood te wensen aan de volledig ONgevaccineerden.

Julie Powell slingerde graag haatzaaiende taal over socialemedia, en werd er nooit voor verbannen, omdat het sowieso allemaal gericht was op mensen die tegen Covid vaccinatie en Big Pharma “booster” doodsprikken zijn. Vaccinfanatisme hoort nergens thuis, zeker niet nadat de prikken meer doden veroorzaken dan het virus waartegen ze zogenaamd moesten beschermen.

Wetenschappelijk gezien zijn volledig ongevaccineerden het veiligst tegen het virus en al zijn varianten, omdat zij natuurlijke immuniteit hebben door Covid op te lopen of gewoon biologisch voedsel, natuurlijke supplementen en superfoods te consumeren.

Voorstanders van natuurlijke gezondheid worden voortdurend venijnig aangevallen door Hollywood, maar het lijkt erop dat de aanvallers degenen zijn die doodvallen door Covid-19 en de bijbehorende gentherapie-injecties. Het blijkt dat het injecteren van een miljard prionen met spike-eiwitten die lijken op het in het laboratorium gemaakte Fauci griepvirus, de dood veroorzaakt in plaats van deze te voorkomen, maar de nee-zeggers uit Hollywood gaan gewoon door met het zwartmaken van alle natuurgeneeskundigen. Wanneer zullen ze het ooit leren?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bent u al kwaad?

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.