Zweef waarheen je maar wenst, en heb elke ervaring die je wilt – Channeling 22-11-2022

Foto: Pixabay.com

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, en we kijken uit naar jouw ideeën over het onderwerp zweven en wat jij doet als je zweeft.

Wat we bedoelen met zweven

Nu horen we je vragen “waar hebben ze het over? Zweven?”

We kunnen ons voorstellen dat je geen idee hebt en dat je misschien denkt aan de donkere floattanks die mensen gebruiken om in te ‘drijven’, waar je een gevoel van gewichtloosheid kunt hebben, waar je zweeft en geen lichaam voelt, en waar je op de gemakkelijkst mogelijke manier kunt opgaan in het goddelijke.

Maar ook al moedigen we je aan om dat soort zweven te ervaren, het is niet precies waar we het over hebben.

Zweven is een manier van leven. Het is een manier om jezelf los te zien van je fysieke lichaam, terwijl je er evengoed mee verbonden bent, maar je ziet jezelf als de Echte Jij, als het spirituele wezen dat je fysieke lichaam bewoont.

Zweef waarheen je maar wilt

Als je zweeft kun je wegdrijven, kun je naar andere sferen vliegen, kun je hoog in de lucht zweven met de adelaars en nog hoger gaan, naar de zon, naar het heelal, naar de planeten en de sterren.

Als je zweeft, ben je een star-being, dat geen begin en geen einde heeft, je bent praktisch één met de lucht, één met de atmosfeer, één met Source.

Maak nu niet de vergissing te denken dat het je fysieke lichaam is dat zo hoog kan gaan, want dat is praktisch onmogelijk.

Maar als je in je hart gaat, weg uit je hoofd (of zoals ze in het Engels zeggen ‘out of your mind’, wat een uitdrukking is die meestal door mensen wordt gebruikt om je te vertellen dat je gek bent), nou, laten we hier een beetje gek doen!

Doe eens gek

Ga uit je hoofd en in je hart, en begin je dan voor te stellen dat je zweeft, dat je drijft, dat je je lichaam even verlaat, en dat je opstijgt naar waar je maar heen wilt.

Waar zou je naartoe gaan? Zijn er specifieke planeten of sterren waar je naartoe zou willen zweven? Of is er een plek op de planeet Aarde die je meer zou willen verkennen?

Alles, alles, alles is mogelijk, je kunt zweven naar waar je maar wilt!

Je kunt vanuit je hart afdrijven naar elke plek die je je maar kunt voorstellen. Wil je het feeënrijk ontdekken, of Aartsengelen ontmoeten? Het is allemaal beschikbaar voor je.

Wat zul je ontdekken?

En telkens als je dat doet, zul je zien dat je kennis opdoet, dat je informatie krijgt, die je anders niet zou kunnen bereiken!

De sterrenwezens zullen je alles vertellen wat je wilt weten over je verleden, je vorige levens of zelfs het verleden van de mensheid.

De engelen kunnen je meer vertellen over zuivere liefde, en hoe je die kunt integreren in je menselijk bestaan.

De feeën kunnen je leren hoe je speelser kunt zijn, meer plezier kunt hebben, meer en beter van het leven kunt genieten, en hoe je de hoogste versie van jezelf kunt bereiken.

De belangrijkste plaats om naartoe te gaan

Er is een onbeperkte hoeveelheid manieren om te onderzoeken, te leren, te groeien, en het is allemaal beschikbaar door in je hart te gaan.

Je hartruimte is de meest heilige ruimte. Punt. Het is de plek van waaruit je alles creëert, het is de plek waar Pure, Goddelijke Liefde woont.

Ga daarheen, en zweef van daar naar waar je maar wilt, en je zult wonderen voor je ogen kunnen zien ontvouwen!

Wat we zojuist beschreven hebben, is naar de zesde dimensie gaan, het rijk van de verbeelding.

Zweef daarheen, en heb er plezier in! En de volgende keer zullen we hier wat meer op in gaan.

Wij houden van je, wij houden van je, wij houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en we kijken uit naar nieuwe avonturen met jou. Zweef rond, lief mens!

En dat gezegd hebbend, zijn we voor nu compleet.

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Laat een bericht achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.